Ez egy páratlan :) PÁRTATLAN hírportál Battonyáról nem csak battonyaiaknak, melynek valódi célja a PÁRTATLAN történetírás.....és minél többen írjuk, annál objektívebb a tájékoztatás, küldjetek tehát általatok írt cikkeket a múltról és a jelenről... * * * * *Tovább a főoldalra : http://netnews-battonya.blogspot.com/* * * * * kapcsolat : netnews.battonya@gmail.com

2011. június 20., hétfő

Karsai: kell egy mártír - írja a BEOL - és a másnapi folytatás...

2011. június 20. 09:02 , Legutóbb frissítve: 2011. június 20. 16:22 Beol.hu - k. e.
Éhségsztrájkra, végső esetben nyilvános öngyilkosságra is kész Karsai József a demokrácia védelmében. A volt képviselő szerdán kezdi akcióját a Parlament előtt.

Dr. Karsai József, Battonya polgármestere szerdán reggel 8 órakor a parlament elé láncolja magát. Két napos éhségsztrájkba kezd a demokrácia védelmében. Ha a kormány nem tárgyal vele az első nap délutánig az általa kifogásolt 21 pontról, nyilvánosan öngyilkosságot hajt végre, 60 altatótablettát vesz be tízesével.
Dr. Karsai József lapunk munkatársainak megmutatta azt a körülbelül 70 kilogrammos, legalább tíz méter hosszú láncot, amivel, előre pontosan meg nem nevezett helyre, a parlament közelében odaláncolja magát. A lánc egy 200 mázsás traktor vontatására is alkalmas. Mint mondta, azért ezt választotta, hogy ne legyen egyszerű levágni róla.

— Átéltem a Rákosi-korszakot, de ami most van, annál is rosszabb. Nem akarok és nem fogok egy újabb Rákosinak a moziban, vagy a tévé előtt felállva tapsolni, minden sületlen beszéde után. A kormánypártiak azt hiszik, hogy a kétharmad az száz százalék — nyilatkozta lapunknak dr. Karsai József.

Karsai Orbán Viktor miniszterelnöknek címezte azt a 21 pontos tiltakozást (lásd alul). A battonyai polgármester akkor döntött az életét veszélyeztető akció mellett, amikor a több hetes munkával elkészített önhiki (önhibájukon kívül hátrányos helyzetű települések számára kiírt támogatás) pályázatukkal kapcsolatban megsúgták neki, hiába erőlködnek, nem kapnak pénzt.

— Egy piszkos, rohadt bolsi — mégha már független is — városa, Battonya  nem részesül támogatásban, csak a fideszes települések. Ekkor döntöttem el, nincs más megoldás. Kell egy mártír, aki feláldozza magát. A különböző tiltakozásokkal — aláírásgyűjtésekkel, demonstrációkkal — nem lehetett elérni semmit, ezt láthattuk az elmúlt időszakban. Mára mindenkinek rá kellett jönnie, akik kivonultak az utcára tüntetni, hogy nullává váltak a kormányzat szemében, értelmetlenek az egyeztetések.

Bár azzal is tisztában vagyok, hogy ha meghalok, az én tetemem is annyi lesz az ország vezetésének, mint egy döglött dongó. De abban biztos vagyok, hogy ennek híre, az áldozatvállalásom háttere eljut a nyugat fülébe. S remélem, nem hagyják szó nélkül.

A 67 éves politikus, aki korábban az MSZP színeiben 8 évig volt országgyűlési képviselő, mára, elmondása szerint, mindegyik párttól függetlenítette magát, s ezen akciójában sem kívánja, hogy bármelyik oldal mellé álljon. Civilként éhségsztrájkol és végső esetben beveszi az altatókat.

Dr. Karsai József tervezett tiltakozóakciójával kapcsolatban megkerestük a kormány sajtóirodáját. Délután 3 óráig még nem kaptunk választ.
#########################################

Karsai József közleményben sorolja fel tiltakozó akciójának okait:

- Nem tűröm tovább, hogy a Magyar Kormány és a Parlament a Magyar Demokratikus Köztársaságból, minden szabadságot eltipró, Banánköztársaságot csináljon!

- Tiltakozom, a Magyar Bírósági Kar lefejezése ellen, tehát a korai nyugdíjazásuk ellen!

- Tiltakozom, a Magyar Független Ügyészség Kormány alá rendelése ellen!

- Tiltakozom, a visszamenőleges hatályú törvények megalkotása ellen!

- Egy „dicső” Rákosi rendszert már átéltem, nem akarok és nem fogok egy újabb Rákosinak a moziban, vagy a TV előtt felállva tapsolni, minden süketlen beszéde után!

- Nem akarok, egy újabb Recski tábort és egy újabb Hortobágyot, ahová a másképp gondolkodókat kényszermunkára el lehet vinni!

- Tiltakozom, az oktatás leépítése ellen, a tudás alapú társadalom lehet a Kormány megmentője! Nem lehet 15 éves tankötelezettséget bevezetni!

- Tiltakozom az okkal, vagy ok nélkül letartóztatott emberek 24 órás ügyvédfogadási eltiltása ellen!

- Tiltakozom a 2012-ben hatályba lépő új egypárti kongresszus és társadalmi egyeztetést hiányoló új Alkotmány hatálybalépése ellen!

- Tiltakozom az Országos Egyeztető Tanács egyoldalú megszüntetése ellen!

- Tiltakozom a Munkatörvénykönyv egyeztetés nélküli, a munkavállalókat egyértelműen hátrányosan érintő őt törvény bevezetése ellen!

- Határozottan tiltakozom, a Kormány és a Parlament, azon döntése ellen, mely törvényesen járó tisztességes végkielégítéseket 2.000.000 Ft. Felett 98 %-os adóval sújtja, szintén visszamenőleges hatállyal!
 
 

- Követelem és követeli a Magyar Nép a megígért 100.000 munkahely megteremtését, hisz eddig mínusz 90.000 munkahely szűnt meg! (Együtt már 190.000 munkahely)

- Tiltakozom, hogy a bankadót, a multi adót a különadókat a kormány lenyelte –  ezekből 50.000. munkahelyet kellene teremteni!

- Tiltakozom, a szociális törvény minden társadalmi egyeztetés nélkül a törvényalkotás elé kerüljön hisz akkor gyermekink 10-100 ezrei éhezni fognak, mely éhséglázadás bekövetkezéshez vezethet!

- Nem szeretném, ha a munkára kényszerített félkarú tűzoltó 55 évesen mentene ki a roncs autókból (mely biztos halál)!

- Tiltakozom az ellen, hogy az ötven éves megrokkant rendőr több száz méteren át üldözze a tetten ért bankrablót vagy bűnözőt!

- Minden tisztességes demokratikus kormány megadja az állampolgárainak, legyenek azok rendszervédelmisek, hogy akadályoztatás és félelem nélkül sztrájkoljanak és demonstráljanak!

- Tiltakozom, a Kormány több milliárd közpénzt dobjon ki az ablakon „ál” szociális és „ál”kormányozási kérdőívek kiküldésére!

- Sorolhatnék még kétszáz oldalon a kormány diktarikus törvényhozásából, de ma csupán azért jöttem ide, hogy a Kormány legkirívóbb 36 milliárdos hűség és hűbéri pénzkiosztására hívjam fel a figyelmet. A működésképtelen önkormányzatok több hetes munkával megcsinálták azokat a pályázatokat melyek alapján a valóban rászoruló önkormányzatok segítséget kapjanak. A mai állás szerint úgy néz ki, hogy aki jó FIDESZES Elvtárs, az kap pénzt mindegy, hogy szüksége van – e rá, vagy nincs. A független és „piszkos” bolsik, azok dögöljenek meg.

(Csak egy példa: Gyula város tavaly kapott 40 millió működésképtelen támogatást, melyből 16 milliót jutalmazásra, 14 milliót banki kamatozásra tett be – írta a Békés Megyei Hírlap) Pusztaottlaka 40 milliós támogatással a mai napig nem számolt el nyilvánosan!

A gyulai önkormányzat reakciója Karsai állításaira

„Karsai József állítása tényszerűen nem felel meg a valóságnak. Gyula Város Önkormányzata a Magyar Köztársaság 2010. évi költségvetéséről szóló 2009. évi CXXX. Törvény 6. számú mellékletének 3. pontjában szabályozott, a működésképtelen önkormányzatok egyéb támogatására vonatkozó igényét a rendelkezésre bocsátott táblázatok kitöltésével elkészítette, és 2010. november 9-én benyújtotta a belügyminiszter úrnak. A kérelem alapján az önkormányzat jogosult volt a támogatás igénylésére, az igényelt összeg 198 MFt volt, amiből – másodszori pályázat során – 40 MFt-ot ítéltek meg, melynek fele (20 MFt) visszatérítendő.

Karsai József az MSZP országgyűlési képviselőjeként maga is tevékenyen járult hozzá ahhoz a folyamathoz, mellyel a város a működésképtelenség és a teljes eladósodás határáig jutott – Gyula város hitelállománya 2010-ben 449 MFt volt.

A támogatás összegéből az önkormányzat 19.214.000 Ft-ot lejárt határidejű számlák kifizetésére fordított, 14.072.000 Ft-tal csökkentette hitelállományát, a fennmaradó 6.714.000 Ft-ot oktatási intézményeinek adta át, melegétkezési utalvány formájában. Az utóbbi két tétel megelőlegezés, hiszen a támogatás összegéből 20 MFt-ot 2012. december 31-ig vissza kell fizetni.”




-  Ma azért vagyok itt a Magyar Parlament előtt, hogy a nyolc éves parlamenti eskümhöz  híven, ami ma is kötelez, eskümhöz híven, ha kell, az életem árán is, akár az életemet  adjam a Magyar Független Örök Hazámért!!!!

Napokig nem eszem, nem iszom és megfelelő  módon akár az életemet is feláldozva, ott a helyszínen megmentsem a Magyar Köztársaság Jogrendjét. Bízom és remélem, hogy mártíromságom felrázza az egész magyar nemzetet, határon innen és túl, hogy nem lehet ebben az országban egy új Rákosi rendszert felépíteni.


Dr Karsai József az ATV Egyenes beszéd című műsorában:
http://atv.hu/cikk/video-20110620_karsai_jozsef

De másnap egy egész MÁS NAP volt ... (Malacka után szabadon)

szintén a BEOL cikke:

Orvosi tiltásra elmarad Karsai akciója

2011. június 21. 10:32 k. e.
Orvosi utasításra mégsem demonstrál szerdán Karsai József. Mindezt faxon közölte lapunkkal a battonyai polgármester.

Mint arról tegnap írtunk, Karsai József nagyszabású demonstrációra készült a parlament előtt tiltakozva a kormány demokráciát veszélyeztető lépései ellen.

Ma délelőtt faxon értesítette lapunkat, hogy dr. Rimay István nem engedélyezi a demonstrációt - ehhez egy orvosi igazolást is csatolt.

— Tegnap este az egyik kereskedelmi televízióban nyilatkoztam, amit látott egy professzor, aki a parlamenti képviselőségem 8 éve alatt az orvosom volt. A műsor után felhívott, egy órán keresztül vizsgált. Azt mondta, sem a vérnyomásom, sem a szívem nem bírná ki az éhségsztrájkot. Ezt erősítette meg a háziorvosom is ma reggel.

A családom is erősen tiltakozott, hogy megtegyem, az ellen meg főleg, hogy vállaljam a mártírhalált — nyilatkozta dr. Karsai József. 
Battonya polgármestere azt is elmondta, a tervezett nyilvános öngyilkossága miatt nagyon sokan telefonáltak neki, kérték, hogy álljon el a szándékától.

— Azt mondták, rám még sokáig szükség van. Az elveim azonban nem adom fel. A figyelemfelkeltő tiltakozás más módját keresem a demokrácia védelme érdekében — fogalmazott.



3 megjegyzés:

  1. Karsai elvtárs! Sikerült magadra irányítani a figyelmet, ami ugyan engem nevetésre ingerel, Amikor is életed feláldozásoddal meg akarod menteni a Magyar Köztársaságot. Ez nem az ilyen megbízhatatlan, Battonya lakosságának igérgető, azokat tudatosan megosztó, diktatórikus módszereket alkalmazó személy feladata. Uralkodásod ideje alatt hány munkahelyet igértél? Egyetlen igéreted nem teljesítetted. Mi a francot kell okoskodnod, a lakosságot szerencsétlenné tenni. Nem az emberért harcolsz,kizárólag magadért, s egy szűkebb csoport érdekében. Totálisan eladósodott a város. Mi vzetett ide? No sok-sok kérdés vetődik fel. Erre csak az elszámoltatási kormánybiztos tudna választ adni. Te meg megláncolva néhány étrendkiegészítővel a zsebedben véded hazádat? Ti bolsik igazán értitek a dolgotokat. Ezt el kell ismerni. Gondolom, hogy néhány mozgalmi dallal is készütél a nagy megváltásra. Mint pl.: A rablánc a lábon nehéz volt... Ez a harc lesz a végső...Munkásőrnek egy baja, így van ez...
    Hát sok sikert MEGVÁLTÓ !

    VálaszTörlés
  2. Kedves Karsai elvtárs

    Te sem tudsz munkahelyet felmutatni, sőt a helyi varroda is megszűnt (- 70 munkahely ). És igértél 400 munkahelyet az energiapark melletti üvegházakban, de ebből sem lett semmi. Láncold csak oda magad és dobd el a kulcsot jó messzire !!! Az meg, hogy itt tart az ország az neked is köszönhető hiszen 8 évig ott ültél te is a parlamentben. Vagy csak őrültnek akarod magad nyilváníttatni, hogy elkerüld a börtönt ami rád vár a ménesbirtok és egyéb dolgok miatt.

    VálaszTörlés
  3. "öreg Petőfis" Nem volt más ,mint hitványul felvezetett önreklám.Több kárt okoz Battonyának mint egy természeti katasztrófa. "öreg Petőfis"2011.06.22.

    VálaszTörlés

A HÍR A MIÉNK :)
Hála és Köszönet mindazoknak, akik MEGOSZTJÁK ezt a hírt a FACEBOOKon, az IWIWen, és egyéb közösségi portálokon.
Köszönöm továbbá, ha ÍRÁST, FÉNYKÉPET KÜLD bárki a környezetében zajló közérdekű eseményekről.
* * * * * *
Kíváncsiak vagyunk a TE véleményedre is ! :)

SZABÁLYZAT
A moderátoroknak azonnal törölni kell minden olyan hozzászólást, amely:
1. jogszabályellenes,
2. a nyelvi agresszió megnyilvánulása (trágár, átkozódó, szidalmazó, káromló szavakat és kifejezéseket tartalmaz),
3. témaidegen,
4. a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozza és zavarja,
5. más felhasználóra nézve sértő, bántó, személyeskedő,
6. gyűlöletkeltő, fenyegető,
7. kegyeletsértő,
8. rasszista, kisebbségellenes megnyilvánulásokat tartalmaz,
9. más felhasználó politikai, vallási meggyőződését vitatja,
10. az alkotmányos rend vagy törvények megsértésére buzdít,
11. bárki valós, személyes adatát (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás stb.) engedély nélkül teszi közzé, feltéve, hogy az érintett azokat nem maga hozza nyilvánosságra,
12. pornográf és a jó ízlést sértő képeket, szövegeket, tiltott jelképeket tartalmaz.
2011.03.25.

Címkék

"Fantázia" (3) 1567 (1) 1900 (1) 1922 (1) 1942 (1) 1944 (1) 1951 (1) 1971 (1) 1976 (1) 1980 (1) 1981 (1) 1986 (2) 1987 (1) 1989 (1) 1990 (1) 1992 (1) 1993 (1) 2000 (1) 2001 (2) 2002 (1) 2004 (1) 2005 (4) 2006 (1) 2007 (2) 2008 (8) 2009 (5) 2010 (132) 2011 (228) 2012 (131) 2013 (40) 2014 (1) 5 perc zene Évivel (13) A Battonyai Szerb Általános Iskoláért és Óvodáért Alapítvány (1) A hét zenéje (2) a hónap (battonyai) politikusa (1) A Zene Mindenkié Alapítvány (3) Adam's Comedy (6) Agropartner2011 (7) állás (5) Antal Péter (1) Arad (4) Aradi Filharmonikusok (1) átszervezés (1) autópálya (3) baba-mama (2) baleset (1) ballagás (1) Barabás Hunorné (1) Barátság SE (10) Battonya a médiákban (2) Battonya díszpolgárai (2) Battonya történelme (5) Battonya-Tompapusztai Löszpusztarét élővilága (1) Battonyai Amatőr Néptánccsoport (1) Battonyai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat (5) Battonyai Hirdetések Ingyen (1) Battonyai Hírek (1) Battonyai Idősek Otthona és Gondozási Központ (1) Battonyai Játszótér és Gyermekekért Alapítvány (2) Battonyai Olvasókönyv (1) Battonyai Önkéntes Tűzoltó Egyesület ÖTE (1) Battonyai Református Egyházközség (1) battonyai rém (3) Battonyai TÁMASZ Közalapítvány (1) Battonyai Telekocsi (1) Battonyai Újság (2) Battonyai Városi Bíróság (1) Battonyai"TÁMASZ"Közalapítvány (1) Battonyaiak a battonyaiaknak (1) battonyaiak a TV-ben (10) Battonyaiak Klubja (1) battonyaiak külföldön (3) Battonyáról írták (2) Békés Megyei Hírlap (1) BékésWiki (1) Bene Tibor (1) BEOL (60) BEOL.Dancsó Aranka (1) Berkiné Girda Nikoletta (1) beruházás (2) Biblia (2) Bíró Eszter (1) Bognárné Németh Zsuzsa (1) Borombós Árpád (1) Boros Csaba (9) Boros Györgyné (1) Borsodi János (6) Borsodi Laci (9) Brenucz László (2) BTK (3) Bujáki Ádám (1) Bujáki Laura (2) Bulgária (1) bűncselekmény (13) Choral kamarakórus (1) cigány (2) ciki (1) címzetes főjegyző (1) civil szervezet (13) Creativus Studió (4) Cukorgyár (1) Családsegítő Szolgálat (6) Csathó András János (3) Csathó Éva (1) cserépkályha (1) csetbox (3) Debera Zoltán (1) Deli Csaba (4) Délmagyar.hu cikke (2) demográfia (1) Deszk (1) devizahitelesek (1) Dohánybeváltó (1) dolgozat (3) Dombegyház (1) Dózsa Zrt (1) dr Bajnay Edit (1) Dr Karsai József (31) Dr Kuli András (1) Dr Németh Ferenc (1) Dr. Czuth László (1) Dr. Kiss-Rigó László (3) Dr. Schmidt Gábor (5) Dr. Varga Gabriella (1) Dr.Jaksity Iván (1) dr.Palkó Lajosné (5) egészség (7) egy kis nosztalgia (9) Egyenlő Bánásmód Hatóság (1) együttműködés (1) élménybeszámoló (1) elveszett-megtalált (1) emlékmű (2) Energiapark (4) Erdei Mária (1) érettségi (1) Esélyek Háza (1) Esther Kinsky (1) ESZESZ (23) EU (1) Fábián Gábor (1) facebook (1) Fantázia Sport és Kultúra Egyesület (1) Farka Lőrinc (1) fejlődés (1) felhívás (1) fényképek (40) FLP (1) foci (1) fogathajtás (1) föld (1) földikutya (1) földprogram (1) fűtés (1) Gál György (1) Gáspár Tamás (3) gasztronómia (1) gazdaság (1) gáztámogatás (1) Gödrösöki Sporthorgász Egyesület (5) Grestyák Tímea (1) Gulácsi Viktor (2) Guth Klára (3) Gyászhír (1) Gyenes Ekbauer Stanislava (4) Gyerekház (16) gyermekétkeztetés (1) gyermekorvos (3) Gyula21 (2) Halász Istvánné (1) Harangvirág Nyugdíjasklub (5) helytörténet (3) HÍR24 (1) HÍR6 (1) Hit Gyülekezete Battonya (2) Holló László (1) Hollók és Mesterek (1) Horváth Imre (1) Horváth Sándorné (3) hozzászólás (1) HVG (1) időjárás (11) intézményvezető (1) iskolák (4) iskolaotthon (1) ivóvíz (1) iwiw (1) JAMKAMI (14) játék (2) játszótér (4) jó cselekedet (1) jó helyen élünk - miért is ? (3) jótékonyság (3) jótékonysági bál (9) József Attila Művelődési Központ és Alapfokú Művészeti Iskola (16) Juhász Árpád (1) július (2) Kamasztanya (1) karácsony (12) katasztrófa (5) KEC (4) képeslap Battonyáról (1) képeslapküldő battonyai fényképekkel (1) képviselő-testület (2) kiállítás (1) kiránduás (1) kirándulás (12) Kisdombegyház (1) kisebbségi önkormányzat (2) kistérség (1) Klivényi Lajos (1) klub daganatos betegeknek (1) Kocsis Nándor (1) Kollár Iván (1) Koma Máté (1) Komlódiné Vidiczki Magdolna (2) koncert (11) Kopcsák Lilla (1) Korobán Éva (10) Kovács Anna Brigitta (2) Kovács Erika (1) költő (1) költségvetés (1) könyv Battonyáról (4) könyvbemutató (4) Könyvtár (30) kőolaj (1) környezet (1) környezetvédelem (1) közérdekű munka (1) közigazgatás (1) közlekedés (5) közlemény (1) közmunka (2) közmű (1) közoktatási megállapodás (1) közoktatási mérések eredményei (1) közvélemény kutatás (14) Krcsméri Tibor (1) Kreszta Anita (1) Kreszta Beatrix (1) Kreszta Traján (10) Kukla kinga (1) kultúra (7) KultúrPart (1) kunhalmok (1) kutya (2) Kutyamenhely (1) látnivalók (1) látnivalók Battonyán (1) Lázár György (1) Lázár János (1) légifotók battonyáról (1) London (1) Lovász Mihály (1) Lökösháza (1) Lőrincz Attila (1) Lukács László (1) Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda (20) Magyardombegyház (1) május (5) Mákos Árpád (8) Mákos Attila (1) Marjai János (1) Marosán György (1) Marosán István (1) Máté Mihály (2) mazsorett (5) média (2) Megasztár (7) Meghívó (21) megjegyzés (1) Megyesi Éva (2) Ménesi György (1) Mezei Nikolett (2) mezőgazdaság (8) Mezőhegyes (5) Mikes Kelemen Gimnázium (19) Minden gyermek lakjon jól Alapítvány (1) Mit mond a Biblia? (2) Módi József (1) Mohácsy Nikoletta (1) Molnár C. Pál (2) Molnár Kornélia Zongoraverseny (1) Molnár Mihály (1) Mond Boglárka (1) Mong János (1) Mós Edina (1) Mós Máté (1) Motyovszkiné Kovács Erika (1) Mudrity György (1) Mudrity Iván (1) Mudrity Ivánné (2) Mutasd Magad Dél-Békés (1) művelődés (4) művészet (16) Művészeti Iskola (12) Nagy Csaba (1) Nagy Györgyné (1) Nagy István (2) nagycsaládosok (2) Napközikonyha (1) Németh Jánosné (1) Németh Martin (1) Németh Szabolcs (1) Németország (1) nemzetiségek (11) Netnyúz (4) Nevelőotthon (1) Nikola Tesla Gimnázium (1) Norvégia (1) nyaralás (2) Nyáriné Kovács Tímea (3) nyelvtanulás (1) Nyugat Jelen (1) nyugdíjpénztár (1) oktatás (7) Oláh Péter (1) olimpia (2) Olteanu Júlia (2) óraállítás (1) orvosi ügyelet (2) Ossian (1) óvodák (1) önhiki (5) önkormányzat (4) önkormányzati képviselő (3) őszi szünet (1) összefogás (3) Összevont Napköziotthonos Óvodák és Bölcsőde (10) Ötvös Gyula (4) Ötvösné Oláh Szilvi (6) Pálinkó Gábor (1) pályázat (23) Pasek Ella (1) Pécska (17) Pécska-Battonya közös honlap (4) Pedagógus Szakszervezet (1) Peti73 (1) petíció (12) Podina Iván (1) polgármester (6) Polgármesteri Hivatal (3) politika (5) Poós Zoltán (6) Posta (1) PTC (1) Puja Frigyes (1) Putnoki Klára (Guth Klára) (1) Rádai Roland (4) rádióadás (2) recept (2) régen történt (7) régi fényképek (1) regisztáció (1) Retyezát (1) Roczkovné Kotroczó Ágnes (1) Római Katolikus Egyházközség (5) román (5) Román Templom (2) Románia (2) románok (7) sakk (2) Sakkegyesület (2) Schmidt Ágnes (1) Simon Sándor (1) Simonicsné Kóródi Judit (4) Simonka György (3) Soós Zsolt (1) SOS Gyerekfalu (7) sport (21) Sportbüfé (1) Srpski ekran (2) statisztika (1) Stefan Muresan (1) strand (2) SUFERINI (3) Sutya Ágnes (1) Sutya Miklós (2) Sutya Miklósné (4) Szabadai Györgyné (1) Szabó Palika (2) Szabó Zsuzsanna (1) szalagavató (2) Számíthatsz Ránk Egyesület (7) Széchenyi Terv (1) Szegedi Vadaspark (1) szegénység (22) személyi jövedelemadó 1% (3) szemét (1) Szenesné Gyarmati Andrea (1) Szent István Általános Iskola (29) SZÉP Nap (2) Szerb Iskola (32) Szerb Óvoda (17) szerbek (24) Szilágyi Emese (1) színház (2) színjátszó csoport (1) Szoboszlai Ferenc (1) szólásszabadság (1) Sztanojev Ivánné (2) Sztanojev Szvetiszláv (1) Szutor lászlóné (6) születésnap (3) szülinap (1) szülők (4) tábor (6) taekwon-do (10) Takács Dezső (4) Takács Dezsőné (1) Talita Baqlah (1) Tamburica (1) TÁMOP (2) tanév rendje (2) tanfolyam (3) Tanoda (2) tavaszi szünet (1) tehetségkutató (1) tekepálya (1) tél (1) téli időszámítás (1) téli szünet (1) temoplmok Battonyán (1) Terék Gyula (1) Terékné Megyesi Éva (7) térkép (1) testületi ülés (7) testvérváros (14) teszt (1) Tikos Péter (2) Tompapuszta (1) tompapusztai tölgyfa (2) Torma Tamásné (1) Tóth Balázs (1) Tóth Lajos (4) továbbtanulás (1) tuba (1) turizmus (1) tüntetés (1) tűzeset (2) tűzoltó (1) új (1) Új Alapokon Békés Megyéért Battonyáért Közhasznú Egyesület (13) úszótanfolyam (1) utak (1) Vajgel Zita (1) választás (18) vallások (1) Varga Imre (1) Varga Zsuzsanna (1) Városi Művelődési Központ és Könyvtár (11) Városnap (4) Venter Miklós (3) véradás (1) vers Battonyáról (3) versenyeredmények (4) vicces de igaz (1) videó (16) Vígh Antal (1) vihar (5) Vitalap.hu (1) vonat (1) zene (24) Zomborácz Zita (1)