Ez egy páratlan :) PÁRTATLAN hírportál Battonyáról nem csak battonyaiaknak, melynek valódi célja a PÁRTATLAN történetírás.....és minél többen írjuk, annál objektívebb a tájékoztatás, küldjetek tehát általatok írt cikkeket a múltról és a jelenről... * * * * *Tovább a főoldalra : http://netnews-battonya.blogspot.com/* * * * * kapcsolat : netnews.battonya@gmail.com

2010. október 8., péntek

Játszóteret a battonyai gyerekeknek is! - "nemhivatalos" aláírásgyűjtés

Mire jó a csetbox? A különböző vélemények ütköztetésén kívül még nagyon sokmindenre! Ott van például az ötletbörze :) Már nem először, és nem egy ember tollából olvasom, valamint én is úgy gondolom, hogy hatalmas hiányossága a városnak, hogy nincs egyetlenegy köztéri játszótere sem. Ez nyilván annak fel sem tűnik, akinek nincs 10-12 év alatti gyermeke. De a többiek hangját meg nem hallja meg senki ??? Az ő hangjukat felerősítve és az Ő NEVÜKBEN kérjük :
Kedves polgármester úr, kedves képviselők, amikor a négyéves programjukat tervezik legyenek szívesek (legalább) egy játszóteret is beleírni. Ne mondják azt, hogy erre nincs pályázati lehetőség, hisz ez nem igaz, a környező településeken az utóbbi években sorra újultak fel a játszóterek, és újak is "nőttek ki a földből". A battonyai gyerekek és gyerekes szülők kérik ezt Önöktől , sajnos már tizenéve sikertelenül. Van már felújított játszótere Medgyesegyházának :


....a kaszaperi gyerekeknek :

...a kunágotai gyerekeknek:

...és megannyi település gyerekeinek a környéken, a csetboxban azt írta valaki, hogy még a végegyháziaknak is.
Remélem hamarosan a battonyai gyerekeknek is lesz egy, hisz van a városban egy játszóteres alapítvány, ami már évek óta gyűjt erre a célra - a játszótereink számának (nem)gyarapodásából következtetve kevés sikerrel. (Ha ők is úgy gondolják, szívesen látunk egy bemutatkozó/népszerűsítő írást róluk itt a Netnyúzon is.)

...és aki rajtam kívül még úgy gondolja, hogy valós a probléma, és tényleg kellene egy játszótér a battonyai gyerekeknek is, az klikkeljen ide és írja ide a nevét....persze csak ha meri :)
http://netnews-battonya.blogspot.com/2010/10/jatszoteret-battonyai-gyerekeknek-is.html#comments
(Akinek nincs google vagy egyéb azonosítója az a "Névtelen" opciót válassza a profilkijelölésnél, és úgy írja oda a nagy fehér négyszögbe a nevét.)

50 megjegyzés:

  1. Ötvösné Oláh Szilvia

    VálaszTörlés
  2. ifjabb Ötvös Gyula

    VálaszTörlés
  3. Teljes mértékben egyetértek.

    VálaszTörlés
  4. Nyári Gyöngyi
    Csatlakozom

    VálaszTörlés
  5. Bunda Gáborné
    Én is csatlakozom az előttem szólókhoz.Mi is biztos sokszor igénybe vennénk a Játszóteret!!!
    JÓ LENNE,HA LENNE BATTONYÁN IS!!!!

    VálaszTörlés
  6. Tornyai Katalin
    Sajnos az én gyerekem már kinőtte,akkor nekünk is jó lett volna. Természetesen én is csatlakozom az aláírásommal.

    VálaszTörlés
  7. KÍVÁNOK NEKTEK SOK SIKERT,TERMÉSZETESEN ÉN IS CSATLAKOZOM AZ ALÁÍRÁSOMMAL.

    VálaszTörlés
  8. Kovács Réka
    Csatlakozom az aláírásommal!

    VálaszTörlés
  9. Minden gyerekközösségnek kell egy játszótér!!!! Szükséges lenne áldoznia a helyi önkormányzatnak!!!!!
    Vagy ha máshogy nem, anyukák, apukák a főzzünk játszóteret a Delikát programban meg kell mutatni az önkorminak, a polgármester úrnak, hogy a szülők összefogása milyen hatalmas is tud lenni.
    Bocsánat, hogy beleszóltam! :)

    VálaszTörlés
  10. http://delikat.hu/nyertesek_2007-2010.php

    VálaszTörlés
  11. Ifj.Bunda Gábor
    Csatlakozom!

    VálaszTörlés
  12. Gruncsity Nenád
    csatlakozom

    VálaszTörlés
  13. Csatlakozom.
    Berényi Regina

    VálaszTörlés
  14. Legyen végre játszótere Battonyának !!!!!!!

    VálaszTörlés
  15. Kristóf Kálmánné2010. október 10. 5:21

    Játszóteret Battonyának !!!!

    VálaszTörlés
  16. Csatlakozunk!!!
    Kis István & Dancsó Anna

    VálaszTörlés
  17. Mindenképpen jó lenne, a gyerekeknek is és a telepüés képének is előnyére válna.

    VálaszTörlés
  18. Persze,hogy a battonyai gyerekeknek is kell játszótér!Én már nem lakom sajnos ott,de ki tudja,mikor megyek vissza a gyerekeimmel!:)

    VálaszTörlés
  19. Csatlakozom!
    Mekkel Zsoltné

    VálaszTörlés
  20. Galgóczi András

    VálaszTörlés
  21. Csatlakozok én is,de mi már próbáltuk de nem sikerült!2éve van az alapítvány de senki nem segíttet nekünk!

    VálaszTörlés
  22. Ha valaki komolyan gondolja, és szeretne játszótérhez anyagi forrást találni az keresse meg az alapítvány elnökét ( Gáspár Tamás )-t. Vannak jó ötletei, csak olyan támogatók kellenének hozzá akik az ötlet megvalósításához és terjesztéséhez munkájával hozzá járulnának.

    VálaszTörlés
  23. Csatlakozom!

    Kelemenné Marcsi

    VálaszTörlés
  24. Egyetértek a kezdeményezéssel.
    Majernik László

    VálaszTörlés
  25. Én is csatlakozom nevemmel és véleményemmel. Minden települést és városvezetést minősít az, ahogy gondját viseli a betegeknek, öregeknek és a gyerekeknek. Gyermekorvosi rendelés és játszótér.... Mi ez, ha nem hátrányos helyzet??

    Nagyon remélem, hogy még játszhat a gyermekem a battonyai játszótéren: Bihari-Takács Renáta

    VálaszTörlés
  26. Játszótér a battonyai gyermekeknek is jár!!! A Játszóház (ami nagyon jó)nem pótolja a játszóteret. 5 év feletti gyermekek is vannak a "faluban"!

    VálaszTörlés
  27. Kellene-kellene , de mindég elfárad a próbálkozás félúton .
    Könnyű mondani , hogy adjatok ... adjatok...

    VálaszTörlés
  28. Csatlakozom! Hőhn Csaba

    VálaszTörlés
  29. Gyermekeimmel sorra jártuk a környék játszótereit. A mezőhegyesit, a kisdombegyházit, az elekit, a medgyesegyházit, a kunágotait, a kaszaperit. Hazatérés után mindig kérdezik a gyerekek, Battonyán miért nincs játszótér? Nem tudok rá válaszolni. A hely adott, szépen meglehetne csinálni. Akár pár hintával és csúszdával.És az anyukáknak pár paddal. A sok gyereknapi dodzsemből már lehet, hogy meg lenne. Szükség van rá! Azok a gyerekek is kapnának valamit Battonyán, akik nem hátrányos helyzetűek.

    VálaszTörlés
  30. Csatlakozom az aláírásommal "a játszóteret a battonyai gyerekeknek is" c. aláírásgyűjtéshez. Bátayné Somogyvári Zita

    VálaszTörlés
  31. megpróbälok mindent megtenni
    ami tölem telik:D
    G.gabi

    VálaszTörlés
  32. nagyon jó lenne ha végre lenne valami játszó tér itt, mert játszani jó :D :D :D :D :D :D :D

    VálaszTörlés
  33. Csatlakozom! Játszóteret a gyerekeknek!
    Kiss Andrásné

    VálaszTörlés
  34. Dropa.Játszótér? Oké!De hol van az eddig összegyűjtött pénz? Pl városnapi tombolák bevételei!A kutyasintér is gyűjtött!Kőnnyen nyit boltot a "gazember"!

    VálaszTörlés
  35. Hány éve gyűjtünk???? 5 vagy 6 !!!!
    Szomorú bizonyítvány,MINDiG VALAKIk ZSEBRE VÁGJÁK !!!!
    A Sintér az síntér marad ! Az a lényeg tele legyen a pénztárca,
    Itt a gyerekek nem számítanak!!! KB 3 milcsiből egy közepes játszóteret lehetne csinálni !
    Mikor én gyerek voltam,emlékszem apukámék ,lapáttal,ásókkal,stb felszerelkezve mentek,iskolákba,ovodákba,,,TÁRSADALMI MUNKÁBAn ! Palotay Béla bácsi biztosan sokat tudna erről mesélni!! Tudjátok mi a baj mostanában ????
    Az hogy a BATTONYAI emberek,500FT/óra alatt NEM FOGJÁK MEG A LAPÁTOT,ÉS AZ ÁSÓT !Hát nehogy má ,fizetség nélkül ????
    Itt kezdődik az egész probléma ,,!
    Pedig ha lenne valaki aki ezt kezdeményezné,és tudna hatni a segítőkész emberekre, / NEM A SINTÉRRe GONDOLTAM / akkor összefogással,együttes erővel, meg lehetne oldani tavasszal a játszótér megépítését !
    Meg kell keresnünk közösen egy olyan emberkét,akiben meg lehet bízni,,,De ki legyen az ?

    VálaszTörlés
  36. És nemcsak egy játszótér lehetne, hanem legalább kettő. Az egyik az ér mellett, a régi helyén, a másik lehetne a katolikus temetővel szemben, azon a dombos részen, vagy ha az nem megfelelő a temető miatt, akkor is rengeteg tér-szerű hely van a településen - pl. a nagyiskola elptt is... Persze, már egynek is nagyon örülnék!

    Poós Zoltán

    VálaszTörlés
  37. Megint hitelt vesz fel az önkormányzat az OTP-től! A 300millió mellé még 300milliót vesznek fel!Ebből igenis jutnia kell játszótérre nem pedig elszórni a sok felesleges pályázatra amikből nagyrészt nem valósul meg semmi!!Ezért drasztikusan emelik a kommunális adót!!!!!!!! A lakosok iszák meg a levét a polgármester hitelfelvételének!!!NEM KELL TÖBB HITEL A VÁROSNAK!!!! Így is padlón vagyunk!!Inkább CSŐDBIZTOS kell az majd rendet tesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  38. Most is van 80 millió befizetetlen adó, lesz egy kicsit több...
    De a Mikest csak "leadják"!

    VálaszTörlés
  39. Gratulálok ehhez a bloghoz! Bátor és hasznos dolog. Pár megjegyzés: játszóteret biztosan lehetne építeni, nálunk Pesten a kerületben az összes(!) játszótér megújult az utóbbi pár évben uniós pénzből. A gyerekes szülők helyben tartását is segítené! Ingyen telket kellene adni befektetőknek, akik munkahelyet hozhatnának, mert a munkahelyek totális hiánya a legnagyobb baj. A Dohánybeváltó romjait is el kellene takarítani valakinek (pl. közmunkások). A düledező házakat le kellene bontatni a tulajdonosokkal, ha nem hajlandók rá, kiküldeni a közmunkásokat, és a költséget kiszámlázni a tulajnak. Pl. a Somogyi Béla utcára mikor beérünk Mezőhegyes felől, rögtön három romhalmaz fogad mindenkit, aki Battonyára ér. Szégyen!

    VálaszTörlés
  40. igen egy jázszótér kell ! ennek létrehozása olyan elemi feladata volna az önkormányzatnak mint az adókat beszedni a lakóságtól ! de itt már megint arrol van szó , hogy szövegelni tudnak az érintettek a gyermekek helyzetéről , de tenni értük érdemben nem hajlandók semmit .ahhoz hasonló ez az egéssz ahogy a polgármester a szegénységről ódákat zeng de a valós problémát megoldani nem tudja és nem is akarja , mert nehogymár jobb legyen az emberek élete ! mert akkor nem csak a nyomorúságukon kellene rágódniuk , csak azzal foglalkozni hogy ellehetetlenésüket hogyan oldják meg , hanem esetleg még arra is lenne idejük , energiájuk hogy battonya történéseiben betekinnsenek és észre vegyék hogy mennyire bevannak csapva valójában !! szégyen az önkormányzat részéről ez az embereket semmibe vevő , demagóg hozzáállás !!

    VálaszTörlés
  41. szép , szép dolog hogy mostmár évek óta karácsony környékén díszkivilágíttással teszik látványossá battonya város főterét . de bevallom visszataszító dolognak is tartom ezt a díszpompát . valahogy egyszerűen nem illik az önkormányzat és környéke épületeinek leromlott állapotához , és ez egyben a városban élő átlag emberek megcsúfolása is ! az erre fordított ,nem kis összegből már biztosan egy nívós játszótérre telett volna ,és így a gyerekek nem csak passzív szemlélői lennének a relatívan rövid ideig tartó fénypompának , hanem a játszótér kapcsán szinte egéssz évben aktív kikapcsolódásban részesülhetnének családtagjaikkal együtt . talán arra a rövid , vagy hosszabb időre elfelejtenék nyomorúságos helyzetüket .de itt már megint a vezető személyek mentalitásán kellene változtatni . ezen a példán is látszik hogy valójában szó sincs jól átgondolt emberekért , gyerekekért önös érdekeket félre dobva ,jót tenni akaró cselekedetekről . egyszerűen ezek az emberek nem képesek felülkerekedni hatalmi mivoltjukon , a priorításokat figyelembe venni amik a város valós érdekeit szolgálná . ez a nem törődöttség , ez a hozzállás szégyen , és a bűn kategóriájábe tartozik a várost vezetőkre nézve ! szerintem !!!

    VálaszTörlés
  42. Gyűjtsétek a Delikát vonalkódokat!

    VálaszTörlés

A HÍR A MIÉNK :)
Hála és Köszönet mindazoknak, akik MEGOSZTJÁK ezt a hírt a FACEBOOKon, az IWIWen, és egyéb közösségi portálokon.
Köszönöm továbbá, ha ÍRÁST, FÉNYKÉPET KÜLD bárki a környezetében zajló közérdekű eseményekről.
* * * * * *
Kíváncsiak vagyunk a TE véleményedre is ! :)

SZABÁLYZAT
A moderátoroknak azonnal törölni kell minden olyan hozzászólást, amely:
1. jogszabályellenes,
2. a nyelvi agresszió megnyilvánulása (trágár, átkozódó, szidalmazó, káromló szavakat és kifejezéseket tartalmaz),
3. témaidegen,
4. a kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozza és zavarja,
5. más felhasználóra nézve sértő, bántó, személyeskedő,
6. gyűlöletkeltő, fenyegető,
7. kegyeletsértő,
8. rasszista, kisebbségellenes megnyilvánulásokat tartalmaz,
9. más felhasználó politikai, vallási meggyőződését vitatja,
10. az alkotmányos rend vagy törvények megsértésére buzdít,
11. bárki valós, személyes adatát (pl. név, munkahely, lakhely, beosztás stb.) engedély nélkül teszi közzé, feltéve, hogy az érintett azokat nem maga hozza nyilvánosságra,
12. pornográf és a jó ízlést sértő képeket, szövegeket, tiltott jelképeket tartalmaz.
2011.03.25.

Címkék

"Fantázia" (3) 1567 (1) 1900 (1) 1922 (1) 1942 (1) 1944 (1) 1951 (1) 1971 (1) 1976 (1) 1980 (1) 1981 (1) 1986 (2) 1987 (1) 1989 (1) 1990 (1) 1992 (1) 1993 (1) 2000 (1) 2001 (2) 2002 (1) 2004 (1) 2005 (4) 2006 (1) 2007 (2) 2008 (8) 2009 (5) 2010 (132) 2011 (228) 2012 (131) 2013 (40) 2014 (1) 5 perc zene Évivel (13) A Battonyai Szerb Általános Iskoláért és Óvodáért Alapítvány (1) A hét zenéje (2) a hónap (battonyai) politikusa (1) A Zene Mindenkié Alapítvány (3) Adam's Comedy (6) Agropartner2011 (7) állás (5) Antal Péter (1) Arad (4) Aradi Filharmonikusok (1) átszervezés (1) autópálya (3) baba-mama (2) baleset (1) ballagás (1) Barabás Hunorné (1) Barátság SE (10) Battonya a médiákban (2) Battonya díszpolgárai (2) Battonya történelme (5) Battonya-Tompapusztai Löszpusztarét élővilága (1) Battonyai Amatőr Néptánccsoport (1) Battonyai Cigány Nemzetiségi Önkormányzat (5) Battonyai Hirdetések Ingyen (1) Battonyai Hírek (1) Battonyai Idősek Otthona és Gondozási Központ (1) Battonyai Játszótér és Gyermekekért Alapítvány (2) Battonyai Olvasókönyv (1) Battonyai Önkéntes Tűzoltó Egyesület ÖTE (1) Battonyai Református Egyházközség (1) battonyai rém (3) Battonyai TÁMASZ Közalapítvány (1) Battonyai Telekocsi (1) Battonyai Újság (2) Battonyai Városi Bíróság (1) Battonyai"TÁMASZ"Közalapítvány (1) Battonyaiak a battonyaiaknak (1) battonyaiak a TV-ben (10) Battonyaiak Klubja (1) battonyaiak külföldön (3) Battonyáról írták (2) Békés Megyei Hírlap (1) BékésWiki (1) Bene Tibor (1) BEOL (60) BEOL.Dancsó Aranka (1) Berkiné Girda Nikoletta (1) beruházás (2) Biblia (2) Bíró Eszter (1) Bognárné Németh Zsuzsa (1) Borombós Árpád (1) Boros Csaba (9) Boros Györgyné (1) Borsodi János (6) Borsodi Laci (9) Brenucz László (2) BTK (3) Bujáki Ádám (1) Bujáki Laura (2) Bulgária (1) bűncselekmény (13) Choral kamarakórus (1) cigány (2) ciki (1) címzetes főjegyző (1) civil szervezet (13) Creativus Studió (4) Cukorgyár (1) Családsegítő Szolgálat (6) Csathó András János (3) Csathó Éva (1) cserépkályha (1) csetbox (3) Debera Zoltán (1) Deli Csaba (4) Délmagyar.hu cikke (2) demográfia (1) Deszk (1) devizahitelesek (1) Dohánybeváltó (1) dolgozat (3) Dombegyház (1) Dózsa Zrt (1) dr Bajnay Edit (1) Dr Karsai József (31) Dr Kuli András (1) Dr Németh Ferenc (1) Dr. Czuth László (1) Dr. Kiss-Rigó László (3) Dr. Schmidt Gábor (5) Dr. Varga Gabriella (1) Dr.Jaksity Iván (1) dr.Palkó Lajosné (5) egészség (7) egy kis nosztalgia (9) Egyenlő Bánásmód Hatóság (1) együttműködés (1) élménybeszámoló (1) elveszett-megtalált (1) emlékmű (2) Energiapark (4) Erdei Mária (1) érettségi (1) Esélyek Háza (1) Esther Kinsky (1) ESZESZ (23) EU (1) Fábián Gábor (1) facebook (1) Fantázia Sport és Kultúra Egyesület (1) Farka Lőrinc (1) fejlődés (1) felhívás (1) fényképek (40) FLP (1) foci (1) fogathajtás (1) föld (1) földikutya (1) földprogram (1) fűtés (1) Gál György (1) Gáspár Tamás (3) gasztronómia (1) gazdaság (1) gáztámogatás (1) Gödrösöki Sporthorgász Egyesület (5) Grestyák Tímea (1) Gulácsi Viktor (2) Guth Klára (3) Gyászhír (1) Gyenes Ekbauer Stanislava (4) Gyerekház (16) gyermekétkeztetés (1) gyermekorvos (3) Gyula21 (2) Halász Istvánné (1) Harangvirág Nyugdíjasklub (5) helytörténet (3) HÍR24 (1) HÍR6 (1) Hit Gyülekezete Battonya (2) Holló László (1) Hollók és Mesterek (1) Horváth Imre (1) Horváth Sándorné (3) hozzászólás (1) HVG (1) időjárás (11) intézményvezető (1) iskolák (4) iskolaotthon (1) ivóvíz (1) iwiw (1) JAMKAMI (14) játék (2) játszótér (4) jó cselekedet (1) jó helyen élünk - miért is ? (3) jótékonyság (3) jótékonysági bál (9) József Attila Művelődési Központ és Alapfokú Művészeti Iskola (16) Juhász Árpád (1) július (2) Kamasztanya (1) karácsony (12) katasztrófa (5) KEC (4) képeslap Battonyáról (1) képeslapküldő battonyai fényképekkel (1) képviselő-testület (2) kiállítás (1) kiránduás (1) kirándulás (12) Kisdombegyház (1) kisebbségi önkormányzat (2) kistérség (1) Klivényi Lajos (1) klub daganatos betegeknek (1) Kocsis Nándor (1) Kollár Iván (1) Koma Máté (1) Komlódiné Vidiczki Magdolna (2) koncert (11) Kopcsák Lilla (1) Korobán Éva (10) Kovács Anna Brigitta (2) Kovács Erika (1) költő (1) költségvetés (1) könyv Battonyáról (4) könyvbemutató (4) Könyvtár (30) kőolaj (1) környezet (1) környezetvédelem (1) közérdekű munka (1) közigazgatás (1) közlekedés (5) közlemény (1) közmunka (2) közmű (1) közoktatási megállapodás (1) közoktatási mérések eredményei (1) közvélemény kutatás (14) Krcsméri Tibor (1) Kreszta Anita (1) Kreszta Beatrix (1) Kreszta Traján (10) Kukla kinga (1) kultúra (7) KultúrPart (1) kunhalmok (1) kutya (2) Kutyamenhely (1) látnivalók (1) látnivalók Battonyán (1) Lázár György (1) Lázár János (1) légifotók battonyáról (1) London (1) Lovász Mihály (1) Lökösháza (1) Lőrincz Attila (1) Lukács László (1) Magdu Lucian Román Általános Iskola és Óvoda (20) Magyardombegyház (1) május (5) Mákos Árpád (8) Mákos Attila (1) Marjai János (1) Marosán György (1) Marosán István (1) Máté Mihály (2) mazsorett (5) média (2) Megasztár (7) Meghívó (21) megjegyzés (1) Megyesi Éva (2) Ménesi György (1) Mezei Nikolett (2) mezőgazdaság (8) Mezőhegyes (5) Mikes Kelemen Gimnázium (19) Minden gyermek lakjon jól Alapítvány (1) Mit mond a Biblia? (2) Módi József (1) Mohácsy Nikoletta (1) Molnár C. Pál (2) Molnár Kornélia Zongoraverseny (1) Molnár Mihály (1) Mond Boglárka (1) Mong János (1) Mós Edina (1) Mós Máté (1) Motyovszkiné Kovács Erika (1) Mudrity György (1) Mudrity Iván (1) Mudrity Ivánné (2) Mutasd Magad Dél-Békés (1) művelődés (4) művészet (16) Művészeti Iskola (12) Nagy Csaba (1) Nagy Györgyné (1) Nagy István (2) nagycsaládosok (2) Napközikonyha (1) Németh Jánosné (1) Németh Martin (1) Németh Szabolcs (1) Németország (1) nemzetiségek (11) Netnyúz (4) Nevelőotthon (1) Nikola Tesla Gimnázium (1) Norvégia (1) nyaralás (2) Nyáriné Kovács Tímea (3) nyelvtanulás (1) Nyugat Jelen (1) nyugdíjpénztár (1) oktatás (7) Oláh Péter (1) olimpia (2) Olteanu Júlia (2) óraállítás (1) orvosi ügyelet (2) Ossian (1) óvodák (1) önhiki (5) önkormányzat (4) önkormányzati képviselő (3) őszi szünet (1) összefogás (3) Összevont Napköziotthonos Óvodák és Bölcsőde (10) Ötvös Gyula (4) Ötvösné Oláh Szilvi (6) Pálinkó Gábor (1) pályázat (23) Pasek Ella (1) Pécska (17) Pécska-Battonya közös honlap (4) Pedagógus Szakszervezet (1) Peti73 (1) petíció (12) Podina Iván (1) polgármester (6) Polgármesteri Hivatal (3) politika (5) Poós Zoltán (6) Posta (1) PTC (1) Puja Frigyes (1) Putnoki Klára (Guth Klára) (1) Rádai Roland (4) rádióadás (2) recept (2) régen történt (7) régi fényképek (1) regisztáció (1) Retyezát (1) Roczkovné Kotroczó Ágnes (1) Római Katolikus Egyházközség (5) román (5) Román Templom (2) Románia (2) románok (7) sakk (2) Sakkegyesület (2) Schmidt Ágnes (1) Simon Sándor (1) Simonicsné Kóródi Judit (4) Simonka György (3) Soós Zsolt (1) SOS Gyerekfalu (7) sport (21) Sportbüfé (1) Srpski ekran (2) statisztika (1) Stefan Muresan (1) strand (2) SUFERINI (3) Sutya Ágnes (1) Sutya Miklós (2) Sutya Miklósné (4) Szabadai Györgyné (1) Szabó Palika (2) Szabó Zsuzsanna (1) szalagavató (2) Számíthatsz Ránk Egyesület (7) Széchenyi Terv (1) Szegedi Vadaspark (1) szegénység (22) személyi jövedelemadó 1% (3) szemét (1) Szenesné Gyarmati Andrea (1) Szent István Általános Iskola (29) SZÉP Nap (2) Szerb Iskola (32) Szerb Óvoda (17) szerbek (24) Szilágyi Emese (1) színház (2) színjátszó csoport (1) Szoboszlai Ferenc (1) szólásszabadság (1) Sztanojev Ivánné (2) Sztanojev Szvetiszláv (1) Szutor lászlóné (6) születésnap (3) szülinap (1) szülők (4) tábor (6) taekwon-do (10) Takács Dezső (4) Takács Dezsőné (1) Talita Baqlah (1) Tamburica (1) TÁMOP (2) tanév rendje (2) tanfolyam (3) Tanoda (2) tavaszi szünet (1) tehetségkutató (1) tekepálya (1) tél (1) téli időszámítás (1) téli szünet (1) temoplmok Battonyán (1) Terék Gyula (1) Terékné Megyesi Éva (7) térkép (1) testületi ülés (7) testvérváros (14) teszt (1) Tikos Péter (2) Tompapuszta (1) tompapusztai tölgyfa (2) Torma Tamásné (1) Tóth Balázs (1) Tóth Lajos (4) továbbtanulás (1) tuba (1) turizmus (1) tüntetés (1) tűzeset (2) tűzoltó (1) új (1) Új Alapokon Békés Megyéért Battonyáért Közhasznú Egyesület (13) úszótanfolyam (1) utak (1) Vajgel Zita (1) választás (18) vallások (1) Varga Imre (1) Varga Zsuzsanna (1) Városi Művelődési Központ és Könyvtár (11) Városnap (4) Venter Miklós (3) véradás (1) vers Battonyáról (3) versenyeredmények (4) vicces de igaz (1) videó (16) Vígh Antal (1) vihar (5) Vitalap.hu (1) vonat (1) zene (24) Zomborácz Zita (1)